tisdag 27 oktober 2015

Resultat från KM 2015

Här är resultaten från helgens klubbmästerskap i Helsingborg! Vi får gratulera Bengt Olofsson till andra raka titeln och sättet han gjorde det på var imponerande! Klar seger första dagen och en totalkross dag två innebar att Bengt vann med över 60 poängs marginal! Hatten av!

Tvåan var nästan lika imponerande! Martin Källman gjorde "comeback" efter en tids bortavaro från fisket och gjorde det så bra att han hade slagläge efter första dagen. Martin fiskade sedan så bra även dag två att han i sin tur hade över 40 poäng i marginal till trean, som blev Jan-Åke Palmqvist! Vi tror att det kan vara första pallplatsen, Jan-Åke?

Fisket var lite annorlunda med mycket tid på det djupa och konstiga strömmar, trots detta kom det upp ett gäng fina fiskar under dagen. Mest uppmärksammat blev väl Peter Fors bottennapp som visade sig vara ett tackel, där det satt en rödspätta på 1,2 kg! Även det faktum att undertecknad ÄNTLIGEN kom över kilot i Sverige med en spätta på 1,020 kg fick en del uppmärksamhet.

Resultatlistorna ser inte ut som vanligt, de är handskrivna på ett hotellrum i Malmö söndag kväll. Det fanns ingen gästdator på ett Scandichotell. (Och detta inlägg är inlagt från ett cafe på Mallorca, 23 grader och sol... )






















/Dan K