lördag 10 november 2012

Fortsatt bra fiske i sundet.

Rapporterna har duggat tätt denna hösten med stora plattisar, främst skrubbor och spättor men även udda arter som kommer upp med jämna mellanrum. Navia har fiskat mycket i sundet denna hösten och har tidvis haft bra fiske med fina toppfiskar, fick även en rapport från Tomas att dom hade lyckats fånga en paddtorsk ? igår medans vi var ute med Vándia på mete tur.

Lars Friberg med en skrubba på 1,46 från Råå
Hfk under deras mete tur i dag.
Team Nidingen med Tompa, Melker och Urban var också nere och fiskade med egen båt i går för att se om dom kunde få nåt på kroken, Einarsson tyckte väl inte att det hade gått så bra storleksmässigt men vad gör det när dom håller fram fisken med raka armar vid fotografering. då blir ju fisken stor ändå ;)))

Melker med en fin spätta.

Knot 450 gram.

Idag blev det panerad spättafile med potatismos och romsås till middag, allt nersköljt med en flaska vin, eller två.Fileat o klart.
Det var ju inte så att fiskarna stod på kö nere på botten för att kasta sig över våra beten under gårdagens tur, men trots detta så kom det upp en del fisk ändå. Ganska bra storlek på dom spättor som vi fick och förhållandevis få småskäddor, och när vi gled över dom områdena som skrubborna fanns så kastade dom sig över agnet. Vädret var med oss och vi hade som vanligt trevligt ombord på båten.

//Up

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar