tisdag 19 augusti 2014

Dags att boka höstens klubbturer!


Nu är det dags att boka in höstens klubbturer med GHFK! Alla detaljer hittar du i kalendern på hemsidan under respektive tur och under rubriken Aktiviteter/klubbturer i menyn, Detta är vad som är planerat:

25-26 oktober 2014 - KLUBBMÄSTERSKAP, Vandia Helsingborg.Eftermiddag lördag och förmiddag söndag. 2 dagars KM på begäran. Tänk på att boka boende i tid, förslagsvis på Scandic Norr, som visat sig klara vår tidiga morgonfrukost söndag. KM-regler som tidigare. Det går förstås att åka med även för dig som inte vill tävla, i mån av plats.

Fredag 31 oktober - Metetur med Götene SFK. Vandia, Helsingborg Den årliga samturen med Götene SFK! Vi har halva båten och de andra halvan. Ska bli väldigt trevligt att fiska ihop med dem i år igen. Här gäller det att anmäla sig snabbt, eftersom vi bara har 12-13 platser.

29 november 2014 - Julsill och mete, Vandia, Helsingborg. Vi kommer inte BARA att fiska sill. Givetvis kommer vi att fiska annat också. Tiden för sillfisket har ju förstås att göra med om det finns någon sill inne, det vet man inte i förväg. Förhoppningsvis är sillfisket avklarat på någon timme så det är bra att boka mask också.

Anmälan till turerna helst via kalendern under respektive tur. Kan även ske till turmästarna, mejla eller ta kontakt via gruppen på facebook. Gå då via Dan Källman eller Lars-Göran Andersson. Gäster välkomnas - BÅTEN SKA FYLLAS.

Gemensamt för turerna är att om du ska ha mask, boka i tid! / DK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar