måndag 23 maj 2016

Pater Noster Cup - Resultat!

Årets upplaga av Lowrance Pater Noster Cup är avgjord. Årets regeländringar med max 10 arter gjorde att det blev en tät strid i toppen. Trots det tidvis aningen blåsiga och blöta vädret var humöret gott hos de 22 team som gjorde upp om prisbordet i Mollösund.

Vi lyfter på hatten för ett suveränt fisketeam! Segern gick för andra året i rad till Team Isola Lowrance-KSK bestående av Magnus Durell, Markus Lundgren och Mats Lagerstedt. De följdes på pallen av förra årets trea Team ABU/Garmin bestående av Benny Johansson, Henke Karlén och Anders Sonesson. Arrangörsklubben GHFK:s team Omega ledda av Adam Palmér och med Peter Fors och Danne Lundqvist som övriga medlemmar, knep tredje pallplatsen. Dessa team hade över 900 poäng. GRATTIS ALLA MEDALJÖRER!
Tävlingens mest uppmärksammade fångst stod åter Niclas Kolbeck i Garmin Kinnarp Omega för, denna gång med en fisk "utom tävlan". En havsål på nästan 7 kg väcke berättigad uppmärksamhet på lördagen och innebar dessutom Nicklas 60:e art i Storfiskregistret!


/DKNicklas med havsålen!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar